Omhoog

Cavitatie – een nieuwe methode voor het vernietigen van vetcellen

Door Sophie

Je hoeft geen plastische chirurgie meer te ondergaan of een liposuctie om je te ontdoen van cellulitis. Nu kun je je perfect gevormde lichaam krijgen met een nieuwe, niet-invasieve cavitatiebehandeling. Studies hebben aangetoond dat het een van de meest effectieve manieren is voor het afbreken het vet. De ultrasone vernietigen de vetcellen en breken ze af zodat het lichaam ze sneller kan verteren.

Zodra de ultrasone zijn toegepast, zal de gecertificeerde schoonheidsspecialiste aan de gang gaan met de radiofrequentie. In deze stap wordt de huid gemasseerd om er zeker van te zijn dat het vet wordt verplaatst en naar het lymfestelsel wordt getransporteerd. Verschillende methoden voor het verwijderen van cellulitis focussen zich op het ontgiften van vetcellen terwijl het zakje nog steeds aanwezig is. Overtollige calorieën kunnen resulteren in vet dat zich binnen een paar dagen zal herbouwen.

Bij cavitatie wordt het slijm dat het vet samenhoudt verscheurd en geabsorbeerd door het lichaam en vervolgens geëxtraheerd. De resultaten zijn onmiddellijk. Deze methode kan worden gebruikt voor alle lichaamsdelen zoals de buik, de rug, de dijen en de armen. Specialisten zeggen dat borstvoedende vrouwen en aanstaande moeders de cavitatiebehandeling beter kunnen vermijden. Ook degenen die jonger zijn dan 18 of chemotherapie/straling ondergaan wordt een cavitatiebehandeling afgeraden. Het is belangrijk om je te realiseren dat de cavitatiebehandeling alleen de bijwerking van onze slechte gewoonten geneest. De cellulitis wordt veroorzaakt door ongezond voedsel en door gebrek aan beweging. Als we terugvallen in onze oude manier van leven, zullen de resultaten niet langdurig zijn.

Je moet onthouden dat je je aan je dieet moet houden, junkfood moet beperken en meer groenten en fruit moet nemen. Het is ook belangrijk om voldoende zuiver water te drinken. Elimineer cafeïne en pittig eten om je lichaam te ontgiften. Onze lichamen zijn uitgedroogd en de cellulitis is het eerste teken dat er iets mis is met onze waterhuishouding. Als je graag een mooi strak lichaam wilt hebben, moet je oefeningen doen. Dertig minuten per dag kan niet genoeg zijn en als je de goede effecten wilt behouden, moet je vijf dagen per week minstens een uur per dag oefeningen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *