Omhoog

Wimper extensions – alles wat je moet weten

Door Sophie

Wimper extensions kunnen je uiterlijk drastisch veranderen. Dankzij hen ben je aantrekkelijker, sexyer en zelfverzekerder. Zijn extensions net zo goed als natuurlijke, lange wimpers? Bekijk hoe de procedure van het aanbrengen in zijn werk gaat en wat de verschillende soorten extensions zijn.

Wimper extensions – wat zijn dit?

Wimper extensions zijn gewoon valse wimpers die over je natuurlijke wimpers worden aangebracht. Hoewel het misschien eenvoudig klinkt, kun je het het beste door een schoonheidsspecialiste in een schoonheidssalon laten uitvoeren. Het is niet mogelijk om het zelf te doen en het is essentieel dat je een goede specialist vindt op dit gebied.

De valse wimpers worden vast gelijmd met behulp van een speciaal ontworpen, veilige lijm. Afhankelijk van je voorkeur, kan de schoonheidsspecialiste de wimpers afzonderlijk, in clusters of in stroken aanbrengen. Tijdens de applicatie moeten de wimpers worden gescheiden en gereinigd van stof en make-up sporen met speciale borsteltjes. Het is belangrijk dat de schoonheidsspecialiste een ontspannen atmosfeer creëert zodat de klant zich gedurende de gehele behandeling comfortabel voelt. Met behulp van een klein pincet, plakt de schoonheidsspecialiste de valse wimpers dichtbij de natuurlijke wimperlijn. Van synthetische wimpers en wimpers van nertshaar (natuurlijke) wordt verondersteld dat ze lang blijven zitten mits de natuurlijke wimpers op de juiste manier worden verzorgd. Als gevolg van verkeerd onderhoud, kunnen ze ook voortijdig uitvallen of breken. De hele behandeling duurt 1-2 uur. Tijdens de behandeling zal de klant liggen met de ogen dicht. De klant kan zelf de krul, de lengte en het materiaal waarvan het is gemaakt kiezen en het is de taak van de schoonheidsspecialiste om deze suggesties te bespreken en de wimpers zo goed mogelijk aan te brengen.

Er zijn verschillende methoden die onze wimpers dicht en lang kunnen laten lijken. Met behulp van een goed wimperserum zoals Nanolash worden je natuurlijke wimpers effectief dikker en donkerder. Dankzij de natuurlijke formule, boordevol vitaminen en mineralen, kunnen mensen die last hebben van huidallergieën en mensen met gevoelige huid rondom de ogen Nanolash ook gebruiken.

Methoden om de wimpers te verlengen

De meest populaire methoden van wimper extentions zijn de 1:1, 2:1 en 3:1 methoden. De eerste methode lijkt de meest populaire te zijn, vooral als gevolg van het natuurlijke verbazingwekkende effect. Tijdens het aanbrengen zal de schoonheidsspecialiste de natuurlijke wimpers scheiden en de valse wimpers aanbrengen met behulp van lijm. De behandeling kan tot drie uur duren dus zorg ervoor dat je in een comfortabele positie ligt. Bij de 2:1-methode, moeten onze natuurlijke wimpers twee valse wimpers dragen en dienovereenkomstig 3, bij de 3:1 methode. Als onze natuurlijke wimpers beschadigd raken en gevoelig zijn voor breuk zijn als gevolg van het zware gewicht van de valse wimpers, is het raadzaam om nertshaar of zijdewimpers te gebruiken die aanzienlijk lichter zijn dan hun synthetische equivalenten.

Soorten synthetische wimpers

Als je je niet kunt veroorloven om wimper extensions te nemen bij een ervaren schoonheidsspecialiste, maar je wilt wel dezelfde uitstraling bereiken, kun je wimper clusters of stroken kopen en deze zelf aanbrengen. Deze werkwijze is echter niet semipermanent en je hebt de kans dat ze aan het eind van de dag er al af zijn. Je kunt een verscheidenheid aan valse wimpers online vinden; ze zijn er in verschillende krul, lengte, dikte en kleur. Wat je nodig hebt is een pincet en de lijm die samen worden geleverd met de set. Dit type van wimperverlenging wordt aanbevolen aan diegenen die prachtige wimpers willen voor een speciale gelegenheid.

Wimper extensions – samenvatting

Wimper extensions zijn een geweldig alternatief voor degenen die korte en schaarse wimpers hebben en die graag een make-over willen. Het is belangrijk te weten dat alleen een gecertificeerde schoonheidsspecialiste dit soort behandelingen kan uitvoeren. De prijs hangt vooral af van het aantal valse wimpers en het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. De applicatie zelf is tijdrovend, zodat je hier goed de tijd voor moet nemen. Hoewel deze methode wonderbaarlijk werkt, is het niet aan te raden aan mensen die allergisch zijn voor lijm of die ooginfecties hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *