Omhoog

Hoe werkt Nanobrow? Wenkbrauwserums in close-up

Door Sophie

Vroeger waren ze dun door overmatig uitplukken. Tegenwoordig zijn ze donker, dicht en natuurlijk. Hoewel de wenkbrauwtrends veranderen blijven de manieren om ze te verzorging hetzelfde. Het beste voor dit doel is Nanobrow wenkbrauwconditioner. Check hoe het werkt. Misschien word je er verliefd op je ogen door.

De uitdrukking op je gezicht, de schoonheid van de look, emoties – het hangt allemaal af van twee dingen: wimpers en wenkbrauwen. De eerste kan worden benadrukt met een goede mascara en een conditioner. Maar hoe zit het met het laatste? Daarvoor moet je Nanobrow proberen.

We hebben de neiging om te vergeten dat we naast het aanbrengen van wenkbrauwschaduw, potloden of pommade, ook goed moeten zorgen voor de conditie van onze wenkbrauwen. Ze hebben voedingsstoffen nodig zodat ze niet uitvallen en in plaats daarvan juist voller worden.

Hoe verzorg je je wenkbrauwen?

Sommige meisjes gebruiken natuurlijke oliën. Een goedkoper alternatief, ricinusolie maakt het haar donkerder, helderder en sterker. Het gebruik ervan is soms lastig want ricinusolie laat een dikke laag achter.

Anderen richten zich op de juiste voeding, die rijk moet zijn aan silicium, zink, biotine en andere vitaminen. Helaas zijn deze ingrediënten niet in staat om onze wenkbrauwen te versterken, omdat ze ook essentieel zijn voor andere lichaamsdelen.

Er zijn ook mensen die een wenkbrauwserum gebruiken. Dit is een goede oplossing maar je moet er wel rekening mee houden dat er verschillende soorten conditioners voor verschillende soorten wenkbrauwen zijn. Ze verschillen in ingrediënten, formule en manier van aanbrengen.

Wenkbrauwserum

Het gebruik van wenkbrauwserums heeft vele voordelen.

Deze kleine haartjes op de wenkbrauwboog hebben wat hulp nodig om te groeien, te glanzen en er mooi uit te zien. Alleen een goed samengestelde wenkbrauwconditioner kan ze elastischer, donkerder, sterker en dikker maken.

Het belangrijkste is de keuze van het juiste product. Alleen een product als Nanobrow zal je wenkbrauwen ondersteunen en verzorgen.

Waarom is Nanobrow de beste?

Hoe weet je nu of dit wenkbrauwserum het beste is?

In de eerste plaats – de applicator. Opdoen van Nanobrow werkt super simpel. Dit is vooral te danken aan een zeer comfortabele, kleine applicator die precies de juiste hoeveelheid product aanbrengt en waardoor je het in één, twee bewegingen kunt aanbrengen.

In de tweede plaats – ingrediënten. Wenkbrauwconditioner mag geen parabenen, siliconen, kunstmatige kleur- en smaakstoffen bevatten. Nanobrow heeft geen van deze en is daarom zacht voor de huid. Tegelijkertijd maakt het de wenkbrauwen effectief dikker, omdat het verrijkt is met plantenextracten en de hoogste kwaliteit ingrediënten die de haargroei stimuleren.

In de derde plaats – formule. Een dergelijk product mag geen dikke consistentie hebben om de haren niet aan elkaar te laten plakken. Hierdoor wordt het ook gemakkelijk geabsorbeerd.

Nanobrow – eigenschappen

De belangrijkste zijn de effecten van Nanobrow. Meestal kijken we naar de ‘voor en na’ foto’s om te beslissen of we een bepaald product willen of niet.

Nanobrow is een sieraad onder de conditioners. Het geeft verbazingwekkende resultaten tegen een hele scherpe prijs.

  • Het versterkt de haarzakjes, waardoor ze niet meer uitvallen.
  • Het stimuleert de groei van nieuwe haren.
  • Het voedt, zorgt voor een goede hydratatie, versterkt en regenereert.
  • Het maakt de wenkbrauwen donkerder en geeft ze glans, zodat de wenkbrauwen voller lijken.
  • Het voegt flexibiliteit toe en vergemakkelijkt zo de modellering van de wenkbrauwen.

Hoeveel kost Nanobrow?

Veel vrouwen vragen zich af wat de prijs voor mooie wenkbrauwen is. Vaak realiseren we ons niet hoeveel we investeren in onze schoonheid.

Je moet je echter realiseren dat goede zorg altijd loont. Het is de gemakkelijkste manier om goed verzorgde wenkbrauwen te hebben. Als ze mooi zijn dan hoeven we ook geen geld uit te geven om ze te verbeteren met make-up. Dan is er geen noodzaak om het uiterlijk ervan te verbeteren met permanente make-up of henna.

Nanobrow kost meer dan ricinusolie maar het ondersteunt de groei van de wimpers volledig. Het is een aankoop waardoor je ergens anders op bespaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *