Omhoog

Hoe werkt Nanobrow? Wenkbrauwserums in close-up

Door Sophie

Vroeger waren ze dun door overmatig uitplukken. Tegenwoordig zijn ze donker, dicht en natuurlijk. Hoewel de wenkbrauwtrends veranderen blijven de manieren om ze te verzorging hetzelfde. Het beste voor dit doel is Nanobrow wenkbrauwconditioner. Check hoe het werkt. Misschien word je er verliefd op je ogen door.

nanobrow serum

De uitdrukking op je gezicht, de schoonheid van de look, emoties – het hangt allemaal af van twee dingen: wimpers en wenkbrauwen. De eerste kan worden benadrukt met een goede mascara en een conditioner. Maar hoe zit het met het laatste? Daarvoor moet je Nanobrow proberen.

We hebben de neiging om te vergeten dat we naast het aanbrengen van wenkbrauwschaduw, potloden of pommade, ook goed moeten zorgen voor de conditie van onze wenkbrauwen. Ze hebben voedingsstoffen nodig zodat ze niet uitvallen en in plaats daarvan juist voller worden.

Hoe verzorg je je wenkbrauwen?

Sommige meisjes gebruiken natuurlijke oliën. Een goedkoper alternatief, ricinusolie maakt het haar donkerder, helderder en sterker. Het gebruik ervan is soms lastig want ricinusolie laat een dikke laag achter.

Anderen richten zich op de juiste voeding, die rijk moet zijn aan silicium, zink, biotine en andere vitaminen. Helaas zijn deze ingrediënten niet in staat om onze wenkbrauwen te versterken, omdat ze ook essentieel zijn voor andere lichaamsdelen.

Er zijn ook mensen die een wenkbrauwserum gebruiken. Dit is een goede oplossing maar je moet er wel rekening mee houden dat er verschillende soorten conditioners voor verschillende soorten wenkbrauwen zijn. Ze verschillen in ingrediënten, formule en manier van aanbrengen.

Wenkbrauwserum

Het gebruik van wenkbrauwserums heeft vele voordelen.

Deze kleine haartjes op de wenkbrauwboog hebben wat hulp nodig om te groeien, te glanzen en er mooi uit te zien. Alleen een goed samengestelde wenkbrauwconditioner kan ze elastischer, donkerder, sterker en dikker maken.

Het belangrijkste is de keuze van het juiste product. Alleen een product als Nanobrow zal je wenkbrauwen ondersteunen en verzorgen.

Waarom is Nanobrow de beste?

Hoe weet je nu of dit wenkbrauwserum het beste is?

In de eerste plaats – de applicator. Opdoen van Nanobrow werkt super simpel. Dit is vooral te danken aan een zeer comfortabele, kleine applicator die precies de juiste hoeveelheid product aanbrengt en waardoor je het in één, twee bewegingen kunt aanbrengen.

In de tweede plaats – ingrediënten. Wenkbrauwconditioner mag geen parabenen, siliconen, kunstmatige kleur- en smaakstoffen bevatten. Nanobrow heeft geen van deze en is daarom zacht voor de huid. Tegelijkertijd maakt het de wenkbrauwen effectief dikker, omdat het verrijkt is met plantenextracten en de hoogste kwaliteit ingrediënten die de haargroei stimuleren.

In de derde plaats – formule. Een dergelijk product mag geen dikke consistentie hebben om de haren niet aan elkaar te laten plakken. Hierdoor wordt het ook gemakkelijk geabsorbeerd.

Nanobrow – eigenschappen

De belangrijkste zijn de effecten van Nanobrow. Meestal kijken we naar de ‘voor en na’ foto’s om te beslissen of we een bepaald product willen of niet.

Nanobrow is een sieraad onder de conditioners. Het geeft verbazingwekkende resultaten tegen een hele scherpe prijs.

 • Het versterkt de haarzakjes, waardoor ze niet meer uitvallen.
 • Het stimuleert de groei van nieuwe haren.
 • Het voedt, zorgt voor een goede hydratatie, versterkt en regenereert.
 • Het maakt de wenkbrauwen donkerder en geeft ze glans, zodat de wenkbrauwen voller lijken.
 • Het voegt flexibiliteit toe en vergemakkelijkt zo de modellering van de wenkbrauwen.

Hoeveel kost Nanobrow?

Veel vrouwen vragen zich af wat de prijs voor mooie wenkbrauwen is. Vaak realiseren we ons niet hoeveel we investeren in onze schoonheid.

Je moet je echter realiseren dat goede zorg altijd loont. Het is de gemakkelijkste manier om goed verzorgde wenkbrauwen te hebben. Als ze mooi zijn dan hoeven we ook geen geld uit te geven om ze te verbeteren met make-up. Dan is er geen noodzaak om het uiterlijk ervan te verbeteren met permanente make-up of henna.

Nanobrow kost meer dan ricinusolie maar het ondersteunt de groei van de wimpers volledig. Het is een aankoop waardoor je ergens anders op bespaart.

23 Reacties“Hoe werkt Nanobrow? Wenkbrauwserums in close-up”

 1. Fien

  TOTALE GLAMOUR! <3

  Beantwoorden
 2. Ivonne

  Ik heb nog nooit iemand horen zeggen dat ze er niet tevreden mee zijn Nanobrow is gewoon perfect!

  Beantwoorden
 3. TatiMay

  Werkte in minder dan een maand, ik ben positief verrast dat dit wenkbrauwserum gewoon werkt!

  Beantwoorden
 4. Nikki28

  Mijn schoonheidsspecialiste heeft me Nanobrow aanbevolen en is super geweldig voor haar omdat het perfect werkt en ik vind elke dag wel zoets – Nanobrow krijgt goede recensies en briljante ingrediënten!

  Beantwoorden
 5. Norah

  Vroeger gebruikte ik wimperserum op wenkbrauwen, maar nu heb ik een nanobrow en het gebruik is veel makkelijker.

  Beantwoorden
 6. Elle

  Ik ben het eens met deze post want ook ik heb Nanobrow en het is ah-mazing!

  Beantwoorden
 7. Jenny

  Ricinusolie… eh. doe geen moeite.

  Beantwoorden
  • Martine

   Ricinusolie voor wenkbrauwen werkt niet zo goed als professionele ingrediënten en high end serum.

   Beantwoorden
 8. Amira H

  Kan iemand mij vertellen of het gebruikt kan worden na een ziekte? Ik ben mijn wenkbrauwen kwijt door de chemo en ik zoek iets wat werkt.

  Beantwoorden
  • Veronica

   Voedingsstoffen nooit te veel en nanobrow heeft veel extracten dus ik denk dat je het kan proberen.

   Beantwoorden
 9. C_Lara

  Ik schreef een recensie over Nanobrow op mijn blog. Het is keigoed! Het beste wenkbrauwenserum dat ik me ooit kon voorstellen voor me dunne en nu volle en mooie wenkbrauwen <3

  Beantwoorden
 10. Miaow

  Eindelijk iets om de wenkbrauwen te voeden en te herstellen, fantastisch!

  Beantwoorden
 11. Ivy

  kan ik het in een of andere winkel kopen of gewoon online?

  Beantwoorden
 12. Sabrina

  Werkt in 4 weken en is zeer efficiënt, makkelijk op te doen, ik heb het gekocht omdat het een van de beste wenkbrauwserums is die ik heb geprobeerd!

  Beantwoorden
 13. Camieltje

  Ik was sceptisch over dit soort producten, uiteindelijk werd ik overgehaald door alle geweldige recensies en meningen over Nanobrow en… Ik ben het helemaal met ze eens! Het is effectief, werkt snel, het is efficiënt en probleemloos, 100% waar!

  Beantwoorden
 14. Schoonheidstovenaar

  Is Nanobrow een goed serum? Nou, duhh! Ik weet waar ik mee bezig ben, want ik doe alle wenkbrauwen professioneel en test vaak producten om ze aan te bevelen. Dit is mijn nummerrrr 1 van de afgelopen maanden. <3

  Beantwoorden
 15. Jaylinn

  Maakt wenkbrauwen dikker en voller, maar zit nog wel met wat gaten. Blijf het wel gebruiken!

  Beantwoorden
 16. Elena

  Ik heb het gekocht met korting en gebruik het voor de laatste 4 weken. Ik ben zelf geschokt hoe goed je kunt zeggen dat het werkt xD

  Beantwoorden
 17. Zonsopgang

  Revolutionaire actie, Nanobrow redde mijn wenkbrauwen van een permanente behandeling!

  Beantwoorden
 18. Irina

  Ik geef de voorkeur aan ricinusolie. Misschien is het dikker maar goedkoper

  Beantwoorden
 19. hels

  #nanobrowforever

  Beantwoorden
 20. nieuwsgierig

  Wat is de prijs van Nanobrow? Kan ik het krijgen in de winkel?

  Beantwoorden
 21. Erika

  Zeer effectief serum, voor mij de ontdekking van het jaar omdat ik lange tijd mijn wenkbrauwen niet kon laten groeien. Alleen met Nanobrow was het mogelijk. Ik beveel het aan!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *