Omhoog

Zacht en glanzend gezicht in een vingerknip! Zo werkt het Gezichtsserum met vit C van Nanoil

Door Sophie

Je hoeft het maar één keer aan te brengen om de glanzende, frisse look terug te krijgen. Net alsof je 8 uur geslapen hebt. Wil jij ook genieten van een gezonde en natuurlijk stralende huid? Wil je dat je gezicht er jong uitziet en geen vlekken heeft? Gebruik een serum dat de huid diep voedt en prachtig achterlaat: kies het vitamine C serum van Nanoil. Waarom is dit ‘gewone’ serum zo.. bijzonder?

Het gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil

Gewoon ongewoon. Fenomenale vitamine C

De meeste van ons associëren vitamine C met geweldige voedingssupplementen die het immuunsysteem een boost geven. Maar weinig mensen weten dat deze essentiële stof ook goed gebruikt kan worden voor cosmetica die de gezondheid van de huid verbeteren en de huid stimuleren om zichzelf te repareren. Het is vitamine C dat de huid regenereert en het meer laat glanzen en stralen, al na één keer gebruik. Als je vitamine C een tijdje gebruikt zul je zien dat de kwaliteit van de huid significant verbetert doordat de fijne lijntjes minder worden, de verkleuringen en andere oneffenheden verdwijnen en de huidskleur egaal wordt. Als je nog niet de kans hebt gehad om de kracht van vitamine C in de gezichtsverzorging te gebruiken, geen zorgen! Wij weten een fijne cosmetica die de beste vorm van vitamine C bevat.

Stabiel of onstabiel? Welke vorm van vitamine C moet je kiezen?

Vitamine C is vrij onstabiel in zijn originele en pure vorm. Dit betekent dat het sneller afgebroken wordt, voordat het diep doordringt in de huid. Hierdoor worden we belemmert om gebruik te maken van het volledige potentieel van vitamine C en daarom hebben schoonheidsspecialisten en wetenschapers veel moeite gestopt in het ‘temmen’ van de ascorbinezuur en het synthetiseren ervan om er zo een stabiele vorm aan te geven.

Vandaag de dag heeft de fijnste vorm van vitamine C de volgende naam: 3-0-Ethyl Ascorbinezuur. Dit is de puurste en sterkte vorm van vitamine C met de meest diepgaande effecten in de huidverzorging. Daarnaast bevat 3-0-Ethyl Ascorbinezuur stabiele verbindingen van vitamine C waardoor het snel geabsorbeerd wordt zonder af te breken of te oxideren. Deze vorm van vitamine C wordt gebruikt in het gezichtsserum van Nanoil.

Het gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil: op maat gemaakt voor jouw tint

Het gezichtsserum van Nanoil is het meest effectieve huidverzorgingsproduct van zijn soort dat momenteel beschikbaar is op de markt. De formule bevat de beste vorm van vitamine C en andere ingrediënten van hoge kwaliteit. Al na het eerste gebruik van het Vitamine C gezichtsserum van Nanoil merk je een verbetering in de conditie van de huid. De structuur wordt geëgaliseerd, verhelderd en je tint krijgt een boost.

Het vit C serum van Nanoil is een verjongende cocktail dat de huid aanvult met hydratatie en de huid gezond maakt en laat stralen. De synthese van collageen wordt gestimuleerd, dit is de belangrijkste proteïne die zorgt voor een jeugdige uitstraling van de huid. Het gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil verminder rimpels effectief en zorgt voor een veerkrachtigere huid.

Nanoil heeft voor ons een super effectief complex gecreëerd met antioxidant en andere ingrediënten die bijvoorbeeld helpen om het serum tot diep in de huid te laten doordringen. Deze ontwikkelde samenstelling met componenten van hoge kwaliteit maken het gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil een doeltreffend gezichtsserum dat veel goede recensies ontvangt van zijn gebruikers.

Alle voordelen van het vitamine C gezichtsserum van Nanoil

 • Perfecte formule, absorbeert makkelijk.
 • De fijnste vorm van vitamine C: stabiel en doeltreffend.
 • Gaat niet klonteren op het gezicht.
 • Vegan en vegetarisch.
 • Maakt de huid lichter en glanzender.
 • Glanzende huid, als of je 8 uur hebt geslapen.
 • Egale tint: na een tijdje geen verkleuringen meer.
 • Verwijdering van imperfecties op de huid zoals fijne lijntjes.
 • Veerkrachtige huid.
 • Perfect voor gebruik zowel ’s ochtends als ’s avonds.
 • Kan gebruikt worden voorafgaand aan make-up.

Het gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil, waar kan je het kopen?

Één van de meest betrouwbare verkooppunten van het gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil is de officiële website van Nanoil. De webshop van Nanoil bevat meer huid- en haarverzorgingsproducten. Je kan er bijvoorbeeld natuurlijke oliën bestellen om het dagelijkse schoonheidsritueel mee te verrijken. Deze hebben uitstekende resultaten wanneer je ze regelmatig aanbrengt voorafgaand aan een nachtcrème of om het gezicht mee te reinigen.

Bezoek nanoil.nl en vind het perfecte gezichtsserum voor jou. Bekijk de reacties van tevreden vrouwen die voor Nanoil hebben gekozen. Kies het gezichtsserum dat eindelijk jouw verwachtingen waar gaat maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *