Omhoog

Lashcode mascara: expressieve make-up en effectieve wimper verzorging in één

Door Sophie

beste mascara op de markt LashcodeIs het mogelijk om make-up te combineren met wimper verzorging? Zeker, het is mogelijk zolang we de juiste cosmetica kiezen. En dit soort schoonheidsproducten is Lashcode mascara die pikzwarte pigmenten combineert, om expressieve oogmake-up te verkrijgen, met kracht van natuurlijke verzorgingsstoffen. Leer de mogelijkheden die Lashcode biedt bij het toepassen van dagelijkse make-up.

Hier komt de mascara die elke wimper omhult met een superlicht, perfect gepigmenteerde formule met tweevoudige eigenschappen, verfraaiing en wimper behandeling. Lashcode is een product dat beantwoordt aan de behoeften van vrouwen die willen dat hun make-up meer is dan alleen regulier. Ontcijfer het geheim van charmante uitstraling in de beste versie.

LASHCODE HEEFT DE DINGEN DIE VROUWEN KIJKEN

Lashcode-mascara opent nieuwe kansen voor duizenden vrouwen die deze ideale mascara nog niet hebben gevonden. Het wijst de weg naar een expressieve look en prachtige make-up terwijl je tegelijkertijd wimpers verzorgt. Eigendom van de precieze applicator en innovatieve formule verrijkt met voedende stoffen, alleen met één laag Lashcode:

 • maakt wimpers dikker en dichter zonder te klonteren,
 • scheidt wimpers perfect,
 • maximaal uitschuiven en krullen,
 • brengt de natuurlijke vorm van de ogen naar voren,
 • biedt 24-uurs make-up hold,
 • versterkt en verzorgt wimpers.

Deze revolutionaire functie van Lashcode is eigendom van twee kiezers. Hun combinatie fruited met eerst zo’n mascara die niet alleen onvervangbaar in make-up is maar ook zorgt voor het delicate haar dat rond de ogen groeit vanaf de basis tot aan de uiteinden.

De vorm van de applicator borstel van Lashcode zorgt voor gemakkelijk glijden, zelfs bij korte en dunne wimpers. De point-end tip krijgt zelfs de moeilijk bereikbare wimpers die ze bekleden met de intens zwarte kleur. De grootte van de applicator en de siliconen borstelharen-opstelling waren precies zo ontworpen om de oogmake-up te vereenvoudigen, ongeacht de vorm, lengte en dikte van de wimpers en de vaardigheden van de gebruiker.

De tweewekelijkse Lashcode formule is de belangrijkste combinatie van de best voedende stoffen met de ingrediënten die de wimpers zwart kleuren voor het gedefinieerde effect en de maximaal duurzame make-up. Gezonde en sterke wimpers, die als het resultaat van sorptie de best verzorgende stoffen van de mascara absorberen, zien er beter uit bepaald met het poederachtige pigment. De verzorgende stoffen die in dit product aanwezig zijn, zijn onder andere vitamine E, Scutellaria baicalensis wortelextract, pro-vitamine B5, arginine, evenals twee extracten afkomstig van tarwe en sojabonen.

ga naar de officiële website: lashcode.nl

17 Reacties“Lashcode mascara: expressieve make-up en effectieve wimper verzorging in één”

 1. Godin

  lang blijvend effect, je kan paar laagjes aanbrengen zonder het spineffect te krijgen, geen vlokjes terwijl het een diepe zwarte kler heeft wat belangrijk is voor mij als het aankomt op mascara. Ik heb net deze mascara gekocht en het doet aan al mijn verwachtingen.

  Beantwoorden
 2. Tessa

  Lang, volle wimpers die natuurlijk lijken, behalve je als je teveel laagjes aan doet. Dan heb je het neppe wimpers effect maar prachtig verdeeld. Ik raad het zeker aan.

  Beantwoorden
 3. Esmée

  Het is perfect om te gebruiken, snel en makkelijk. Een laagje werkt goed voor mij om het effect te creeëren, maar als je je ogen nog groter wilt maken moet je meerdere laagjes aanbrengen. Het veegt niet uit, geen vlokjes en na paar uur is er een prachtig resultaat.

  Beantwoorden
 4. Marthe

  Het borsteltje is het beste!

  Beantwoorden
  • Carina

   Het borsteltje is geweldig. Ik heb nog nooit zon borsteltje gezien dat je wimpers zo goed uit elkaar haalt. Pas was ik nog een fan van andere borsteltjes, maar nu is het zeker deze 🙂 10/10

   Beantwoorden
 5. Agrathe

  je moet het zeker proberen. Ik was een beetje bang om zoveel eld te spenderen aan mascara en dan nog een onbekend merk, maar ik ben tevreden met mijn uitgave. Deze mascara is hartverwarmend. Het werkt perfect voor mijn korte wimpers.

  Beantwoorden
 6. Beatrijs

  Perfectie van het jaar 🙂

  Beantwoorden
 7. Adrie

  Een echte long lasting mascara, om eerlijk te zijn heb ik nog nooit 24h lang makeup op gehad, maar het blijft op zonder het bij te werken door de dag. Ook verspil ik geen tijd aan het verwijderen van mijn makeuo, het komt er zo makkelijk af met een gewoon makeup doekje.

  Beantwoorden
 8. Gabriela

  Mijn wimpers zijn in een goede staat en ik denk dat ik geen conditioners nodig heb, maar ik denk dat deze mascara je wimpers zo goed verzorgt is gewoon het beste. Ik zou het zo graag eens proberen.

  Beantwoorden
 9. Agness

  ik heb het is geprobeerd en het is oke, maar ik wil niet zoveel geld spenderen aan mascara

  Beantwoorden
  • Gretha

   Naar mijn mening is de prijs zeer accuraat als je naar de kwaliteit en de efficientie kijkt.

   Beantwoorden
 10. Anouk

  Ik ben vooral tevreden met het verdikkings effect van je wimpers want mijn wimpers zijn lang maar dun. Lascode verdikt je wimpers mooi en duidelijk en ze haalt ze ook nog eens uit elkaar. Het lijkt wel of het er meer zijn.

  Beantwoorden
 11. Lilly

  Toch wel oke

  Beantwoorden
 12. Catharijne

  weet iemand toevallig of ik het in een bepaalde winkel kan krijgen? Ik zie het liever eerst voordat ik het koop.

  Beantwoorden
 13. Ines

  Net het flesje op gemaajt en tot het einde heeft deze mascara zijn textuur nooit veranderd, het werd niet klonterig. Perfecte kwaliteit.

  Beantwoorden
 14. Jannie J.

  Heel goed en het is vergelijkbaar met andere luxe mascaras die op de markt te vinden zijn

  Beantwoorden
 15. Trijntje30

  Je kan je wimper kruller wel vergeten want door deze mascara zijn je wimpers mooi gekruld 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *