Omhoog

Nanobrow Lamination Kit – Tijd Om Je Wenkbrauwen Een Heel Nieuwe Look Te Geven

Door Sophie

Denk je dat wenkbrauwen lamineren in je eentje te moeilijk is en dat je beter een afspraak kunt maken bij een professionele schoonheidssalon? Je hebt het helemaal mis! Thuis wenkbrauwen lamineren hoeft niet heel moeilijk te zijn, je hebt alleen een goede wenkbrauw lamineerset nodig en dat is waar Nanobrow Lamination Kit je bij kan helpen!

Lamineerset wenkbrauw thuis

De allereerste keer dat je deze praktische set gebruikt, weet je precies hoe je thuis je wenkbrauwen kunt lamineren, en dat levert ongelooflijke resultaten op die in niets verschillen van degenen die je van een professionele schoonheidsspecialiste krijgt.

Ben je klaar om te genieten van volumineuze en dikke wenkbrauwen, zonder ongewenste dunne plekken?

Maak kennis met Nanobrow Lamination Kit voor DIY thuis wenkbrauwen lamineren!

Wenkbrauwen lamineren – is het de hype waard?

Wenkbrauwen lamineren is een populaire schoonheidsbehandeling, die de perfecte oplossing is voor vrouwen die geen tijd hebben om elke dag wenkbrauw make-up aan te brengen of die ze gewoon helemaal niet willen stylen.

Na de behandeling kun je wenkbrauwpotloden, -poeders of -pomades vergeten en inzetten op een langdurige wenkbrauwstylingmethode, die ongelooflijk veel comfort biedt en ook nog eens tijd bespaart.

Je kunt de laminatiebehandeling natuurlijk in een professionele schoonheidssalon laten uitvoeren, maar tegenwoordig kun je je wenkbrauwen ook thuis lamineren en dat wordt steeds populairder.

Sluit je aan bij de vrouwen die weten hoe je thuis je wenkbrauwen kunt lamineren – met de Nanobrow Lamination Kit!

nanobrow lamination kit

Nanobrow Lamination Kit: een complete kit voor het lamineren van wenkbrauwen, thuis of in een schoonheidssalon

Ga naar www.nanobrow.nl en bekijk de voordelen

Wenkbrauw lamineerset – wat is de Nanobrow Lamination Kit?

Geschikt voor iedereen

Deze oplossing werkt goed voor als je zelf je wenkbrauwen gaat lamineren, maar is daarnaast ook geweldig voor professionele schoonheidssalons. Er zijn maar een paar eenvoudige stappen nodig om te zorgen voor volle en gedefinieerde wenkbrauwen!

Veilig

De wenkbrauw lamineerset van Nanobrow bevat formules met veilige ingrediënten en is zelfs geschikt voor de gevoelige huid.

Zorgt voor verbazingwekkende effecten

De Nanobrow Lamination Kit transformeert je wenkbrauwen en laat ze er dik, volumineus en mooi gestyld uitzien. De wenkbrauwen van je dromen zijn binnen handbereik! Het gelamineerde effect blijft tot 6 weken zitten en de set is voldoende voor 10 volledige behandelingen.

Nanobrow Lamination Kit – zeg vaarwel tegen weerbarstige wenkbrauwen

Vrouwen zijn dol op de wenkbrauw lamineerset van Nanobrow omdat ze hun wenkbrauwen er zo precies mee kunnen stylen. Zelfs de meest weerbarstige wenkbrauwen krijgen de juiste vorm, waardoor een prachtige omlijsting voor je ogen ontstaat.

De handige applicators blijken uiterst helpend, je brengt er de lamineerproducten gemakkelijk mee aan op je wenkbrauwen.

Styl ze zoals je wilt en geniet elke dag van je perfect gevormde wenkbrauwen!

Waar koop je de wenkbrauw lamineerset van Nanobrow?

Op www.nanobrow.nl en bij gewone drogisterijen.

wenkbrauwen lamination

Afmetingen van de oplossingen in de Nanobrow set

Brow Glue (7ml / 0.24 fl oz), StepOne Lifting lotion (5ml / 0.17 fl oz), StepTwo Fixer (5ml / 0.17 fl oz).

Met de Nanobrow Lamination Kit kun je moeiteloos stap voor stap je wenkbrauwen lamineren. Je creëert zo een gedefinieerd wenkbrauweffect die de aandacht trekt.

Thuis je wenkbrauwen lamineren zal snel je favoriete manier worden om je bogen te stylen – allemaal dankzij de wenkbrauw lamineerset van Nanobrow!

Begin je avontuur met het zelf lamineren van je wenkbrauwen en geef je wenkbrauwen een make-over!

Langhoudende wenkbrauwlift en -lamineerset