Omhoog

Hoe kun je lip make-up aanbrengen?

Door Sophie

Iedereen is het erover eens dat rode, sappige lippen er geweldig uitzien. De kunst van het dragen van deze rode kleur vergt een goede voorbereiding van de lippen en de juiste techniek. Bekijk hier de beste trucjes voor je lippen zodat je lippenstift niet afgeeft tijdens de lunch als je je broodje eet.

lip make-up

Voordat je de lipstick gebruikt moet je je huid voorbereiden. Scrub je lippen zacht met producten die worden verkocht voor dat doel. Als je wat geld wilt besparen, kun je ook zelf een crub maken met suiker en honing. Je kunt ook gebruikmaken van een snufje kaneel wat de bloedsomloop drastisch zal doen toenemen. Voor de tweede versie van zelfgemaakte scrub, heb je vaseline en een tandenborstel nodig. Breng de vaseline aan en masseer voor een minuut je lippen zachtjes met cirkelvormige bewegingen. Als je wilt dat je lippenstift langer houdt, bedek je ze met een dun laagje van je gewone foundation. Breng dan een vochtinbrengende crème op en uiteindelijk kun je je lippenstift aanbrengen.

Kennis

Het allerbelangrijkste als het gaat om lippenstift is het kiezen van de kleur die het beste bij je huid past. Als je een donkere huid hebt, kun je kiezen voor een lippenstift in een warme toon en als je een lichte huid hebt met blauwe ogen kun je beter kiezen voor koelere tinten. Als het dragen van make-up nieuw voor je is, moet je levendige kleuren vermijden en nude of neutrale kleuren gebruiken, zoals beige, koraal of roze. Zorg ervoor dat de kleur van je lipstick past bij je outfit. Draag geen rode lippenstift als je een oranje trui draagt. Tegenpolen trekken elkaar aan, maar niet in dit seizoen. Als je ​​nude lippenstift draagt, kun je je ogen accentueren met een sterkere make-up en vice-versa.

Breng altijd eerst een foundation en een vochtinbrengende crème op. Gebruik altijd de lipliner om te voorkomen dat je lippenstift gaat uitlopen of afgeeft. Bij het tekenen van je lipcontouren kun je alle onvolkomenheden corrigeren. De kleur van de lipliner moet met de lipstickkleur overeenkomen of het kan een tint donkerder zijn. Breng de lipstick aan op je lippen bedekt met de lipliner. Voor meer nauwkeurigheid kun je gebruikmaken van de speciale platte lipborstel. Haal de overtollige hoeveelheden van het product eraf door je lippen tegen een papieren tissue aan te drukken. Om de lippen groter te laten lijken, moet je wat lipgloss op het middelste deel van de boven- en onderlip aanbrengen. Als je een higlighter gebruikt om de Cupido boog te accentueren zul je extra volle lippen krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *