Omhoog

Welke mascara werkt voor jou? Ontdek de beste producten!

Door Sophie

Veel vrouwen zijn op zoek naar de perfecte mascara. Vrouwen halen veel hoop uit het feit dat de mascara ze zou helpen aan salonwaardige resultaten. Het blijkt dat een aantal mascara’s deze droom ook daadwerkelijk werkelijkheid kunnen maken. Het is dus tijd om deze producten beter te leren kennen!

Welke mascara blijkt het best

Kan mascara het effect van nepwimpers geven?

Het salonwaardige effect van mooie, lange en dikke wimpers met een perfecte krul is de droom van letterlijk elke vrouw. Wimperextensions en andere semipermanente stylingmethoden zijn helaas niet voor iedereen. Veel vrouwen ervaren problemen na het verwijderen van hun wimperextensions. De natuurlijke wimpers zijn dan echt in slechte staat en het duurt vaak lang voordat ze hersteld zijn.

Niet alle vrouwen waarderen de langhoudende look die je niet kunt veranderen of aanpassen aan de situatie. Daarom blijkt mascara de beste oplossing.

De keus is zeker niet makkelijk. Er zijn veel verschillende mascara’s op de markt en dagelijks komen daar meer producten bij. Celebrities adverteren met producten, maar vaak werken deze uiteindelijk compleet anders dan je jezelf voorgesteld had.

Daarom hebben we vier producten uitgezocht die ontwikkeld zijn om jouw dromen te realiseren!

Bekijk de mascara’s die je wimpers verzorgen!

Is het mogelijk om een mascara te vinden die je niet teleurstelt? Het blijkt dat deze producten écht bestaan. Het is echter erg lastig om ze te vinden. Daarom is het de moeite waard om deze ranking te bekijken.

1. Nanolash mascara

De leider van de lijst moet altijd op de eerste plek staan. In dit geval is het de mascara van Nanolash. Volgens de meningen van de meeste gebruikers komt dit product in de buurt van perfectie als het aankomt op het stylen van de wimpers.

Je moet weten dat het merk Nanolash zorgt voor de individuele behoefte van elke vrouw. Er zijn twee versies van de mascara:

Je kunt de mascara kiezen die het best bij jou past.

Als we de mascara’s meer praktisch bekijken, dan is het de moeite waard om de borstels van de mascara’s aandacht te geven. Deze zijn gemaakt van siliconen en perfect gevormd. Hierdoor bereik je zelfs de kortste wimpers. De wimpers worden perfect van elkaar gescheiden en van de wortel tot de punt bedekt met mascara.

Als we het hebben over duurzaamheid, dan is dat ook geen probleem. De mascara klont en vlekt niet als hij in contact komt met vocht.

2. Lashcode Mascara

De volgende plek is voor de Lashcode Mascara. Dit is een product dat ook voldoet aan de verwachtingen van de meeste vrouwen. Het is de moeite waard om de uitzonderlijke duurzaamheid van het product te benoemen. Gebruikers geven aan dat de mascara niet klontert en niet vlekt. Hoewel de formule van de mascara niet waterproof is, vlekt hij niet als hij in contact komt met vocht.

De Lashcode Mascara maakt de wimpers langer en dikker. Vanaf het eerste gebruik van de borstel, die trouwens de perfecte vorm heeft, zie je al effect.

3. Laura Mercier Extra Lash Sculpting Mascara

De Laura Mercier Extra Lash Sculpting Mascara verdient ook aandacht. De borstel van de mascara is optimaal gevormd waardoor je de mascara nauwkeurig kunt aanbrengen. De haren van de borstel staan iets uit elkaar dus je moet wel voorzichtig zijn dat de wimpers niet aan elkaar gaan plakken. 

De duurzaamheid van het product is niet het allerbeste maar zeker goed. Gebruikers geven aan dat de mascara na een hele dag past begint te vlekken.

4. L’Oreal Panoramic Curl Mascara

De L’Oreal Panoramic Curl Mascara is een product dat bij de drogist te koop is, waarschijnlijk bij veel vrouwen wel bekend. Het hoofddoel van de mascara is het krullen van de wimpers zodat de mooi benadrukt worden. Na het aanbrengen van de tweede laag ben je waarschijnlijk pas tevreden.

De borstel is niet slecht maar het gebruik van de mascara is lastig voor mensen met hangende oogleden. Tegelijkertijd blijkt de duurzaamheid het grootste probleem van deze mascara te zijn. Na het aanbrengen van een tweede laag begint de mascara, na een aantal uur, al te vlekken. Met één laag vlekt hij pas aan het eind van de dag.

Welke mascara blijkt het best?

Iedereen moet een mascara vinden die voldoet aan zijn of haar verwachtingen. Met deze lijst moet dat probleemloos zijn! Het feit is dat de mascara van Nanolash op de eerste plek staat in deze lijst. Dit is niet verrassend, hij presteert nou eenmaal het best.

Elke vrouw moet onthouden dat alleen een perfect passende mascara het volledige potentieel van haar blik laat zien!