Omhoog

Een lijst van de beste wimperlift en lamineer kits – tot 8 weken lang schitterende wenkbrauwen!

Door Sophie

Wimpers spelen een grote rol in de esthetiek van het gezicht. Prachtig gelift, gekruld en geconditioneerd benadrukken ze de ogen perfect en zorgen ze voor diepte. Voor veel vrouwen is dit echter niet zo eenvoudig. Wimpers liften en lamineren kan hierbij helpen.  Wat is wimpers lamineren en hoe doe je dat thuis? De volgende lijst beschrijft de sets waarmee je dit kunt bereiken.

Wimpers liften en lamineren - Lijst van de beste sets

Wimpers liften en lamineren – wat zijn deze behandelingen en welke resultaten geven ze?

Wimpers kunnen perfect gekruld en gelift worden. Dit effect kun je ook bereiken op je natuurlijke wimpers. En dat allemaal dankzij behandelingen zoals wimpers liften en lamineren. Wat zijn deze behandelingen? Ze zijn de laatste jaren erg populair geworden, vooral vanwege hun duurzaamheid en effect.  

Wat is een wimperlift? Het is een schoonheidsbehandeling waarbij de maximale krul en lift uit de natuurlijke wimpers wordt nagestreefd. Hierdoor zien ze er prachtig uit en versterken ze perfect de blik van elke vrouw. Klinkt als een droom die uitkomt, nietwaar?

Wat is het lamineren van wimpers? Deze methode, samen met de wimperlift, helpt om de wimpers goed te hydrateren, te voeden en veerkrachtiger te maken. Zo worden ze minder broos en zien ze er optisch dikker en donkerder uit. Lamineren maakt de dagelijkse make-up ook gemakkelijker, omdat de wimpers daarna veel beter hun mascara vasthouden. 

Wat zijn de effecten van wimpers liften en lamineren?

  • Perfect gekrulde en gelifte wimpers. 
  • Wimpers worden goed gehydrateerd, gevoed, zijn duurzaam en breken minder
  • Visueel dikkere en donkerdere wimpers 
  • Wimpers houden mascara beter vast, waardoor dagelijkse make-up aanbrengen gemakkelijker wordt
  • De effecten houden tot 8 weken aan

En wat belangrijk is: deze resultaten zijn binnen handbereik dankzij de sets voor het thuis liften en lamineren van wimpers. Laten we eens kijken naar de populairste sets die je online kunt kopen en overwegen welke de beste is voor thuisgebruik. 

Wimpers liften en lamineren – de set die je leven kan veranderen! Lijst van de beste sets

Het is tijd om de meest interessante set op gebied van wimpers lamineren op de markt te presenteren. De lijst zal een grote hulp zijn voor elke vrouw die op zoek is naar de juiste producten en accessoires om wimpers te lamineren. De volgende selectie bestaat uit sets die geweldig zijn voor thuisgebruik, en sommige worden zelfs aanbevolen door professionele schoonheidsspecialisten. Ze kunnen ook een geweldig geschenkidee zijn voor fans van het stylen van wimpers. 

1. Nanolash wimperlift en lamineer kit

de beste wimper lifting set

Mooie, verzorgde en natuurlijke wimpers met een krachtige krul en een gelift effect? De Lash Lift Kit van Nanolash is ontworpen om de wimpers te liften en te lamineren en het gewenste effect te bereiken. Het is een compleet product voor vrouwen die de mooie uitstraling van hun natuurlijke wimpers belangrijk vinden, met behoud van een zo natuurlijk mogelijke look. 

Door voor de set van Nanolash te kiezen, ontvang je alle producten die nodig zijn om je wimpers te liften en lamineren. De fabrikant levert 3 paar siliconen staafjes en 3 wimperkammen om de fijne natuurlijke wimpers te scheiden. Het belangrijkste zijn natuurlijk de formules. De kit bevat 10 zakjes activator, 10 zakjes neutralisator en 10 zakjes Keratine booster. Dit maakt het mogelijk om tot 10 toepassingen uit te voeren.

De kit van Nanolash is een zeer goede keuze voor het liften van de wimpers. De producten zorgen tot 8 weken lang voor een gelift en gekruld effect. Bovendien worden de wimpers zichtbaar gevoed en gehydrateerd. Dit is te danken aan ingrediënten zoals gehydrolyseerde keratine, zijde, panthenol, arginine en een samenstelling van goed geselecteerde oliën. Deze set wordt ook aanbevolen door professionals vanwege de spectaculaire en langdurige effecten. Door de elegante verpakking van het merk Nanolash is het ook zeer geschikt als geschenk. 

2. Elleebana Lash Lift – wimperlift startpakket

Een professionele wimperlift kit waarmee je meerdere toepassingen kunt uitvoeren? De set van het merk Elleebana is een van de beste keuzes in dit opzicht en is populair bij professionele schoonheidsspecialisten. Het grootste voordeel van deze set is de mogelijkheid om maar liefst 60 toepassingen uit te voeren! Er kunnen echter maar 15 behandelingen mee thuis worden uitgevoerd, omdat ze achter elkaar moeten worden uitgevoerd.

Toch kun je het grote nadeel van deze wimperlift kit niet negeren. Het is redelijk duur, wat vrouwen die niet professioneel met wimpers liften bezig zijn, kan afschrikken. Maar gezien de mogelijkheid van 15 tot 60 toepassingen, is deze set de prijs waard, zolang je van plan bent om je wimpers regelmatig te lamineren en te liften.

3. RefectoCil Eyelash Lift

36 behandelingen met één set? Dit is mogelijk met de Eyelash Lift set van het merk RefectoCil. Als je het gebruikt, kun je niet alleen rekenen op een groot aantal toepassingen, maar ook op een korte behandelingstijd. Dankzij de speciale productformules zijn de effecten al na 13 minuten zichtbaar. Daarom kun je veel tijd besparen op het liften en lamineren van de wimpers en deze tijd gebruiken voor andere schoonheidsbehandelingen of om te ontspannen.

Met deze set krijg je lange en gelifte wimpers vanaf de wortels. De set bevat een speciaal wimper permanent product, een neutralisator en een flesje lijm. Het merk RefectoCil had ook een passende selectie accessoires. Je krijgt dus 3 paar siliconen staafjes, een wimperlifter, twee schaaltjes en twee borsteltjes om je wimpers mee te lamineren. De producten zitten echter in tubes die niet zo handig zijn als de zakjes van Nanolash. 

4. Fleeky Lashlift Kit

De elegant verpakte set van Fleeky is een goede keuze voor iedereen die wimpers wilt liften en lamineren. Dit is een vrij kleine set, waarvan de basisversie 2 tot 4 behandelingen mogelijk maakt. Daarom is het uitermate geschikt voor beginners. De prijs van deze set is ook opmerkelijk. Als je meer toepassingen wilt uitvoeren, kun je kiezen voor een grotere versie, de Maxi Kit, genoeg voor 5 tot 10 behandelingen. Het is wel duurder.

De producten voor het liften en lamineren van wimpers in deze set zijn veganistisch en niet getest op dieren. Bovendien voeden en hydrateren ze de wimpers, waardoor ze zijdezacht worden en minder snel breken na de behandeling. Het productvoorstel van Fleeky is ook een interessante keuze als geschenk – de verpakking is immers heel mooi.

5. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

6 weken geen wimperkruller gebruiken? Dit is wat je kunt bereiken met de Keratin Lash Lift Kit, een set van het merk MIYA LASH. Het is een complete set voor het liften en lamineren van wimpers, waarmee je meer dan één behandeling kunt uitvoeren. Binnenin vind je alle benodigdheden voor het aanbrengen, waaronder de zorgvuldig geselecteerde formules, wimperborsteltjes, lamineer borsteltjes, een wimperlift, oogpads en siliconen staafjes. 

Met de MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit krijg je gelifte wimpers die deze look 6 weken lang behouden. De producten in de set zijn rijk aan keratine en andere voedende ingrediënten. Hierdoor worden de natuurlijke wimpers ook gehydrateerd en gevoed.

6. Wenkbrauwen lamineren en wimpers liften – Protein Reconstruction System Zola

De lamineer kit voor wimpers van het merk Zola is eenvoudig en heeft niet veel accessoires nodig. Het heeft voor een compleet andere aanpak gekozen dan de producenten van de andere sets in de lijst. In deze set zitten in plaats van veel accessoires, zoals siliconen staafjes, borsteltjes en applicators, slechts drie flesjes met producten. Ze vertegenwoordigen elk een nieuwe stap in het liften en lamineren van wimpers en wenkbrauwen. 

Het feit dat Zola’s product geschikt is voor zowel wimpers als wenkbrauwen is een voordeel. De 3 flessen zijn respectievelijk Protein Strong Lifting, Protein Fixer en Protein Care. Op deze manier biedt de fabrikant een liften en lamineren van wimpers in 3 stappen en verloopt het hele proces vlot. Dit is een goede keuze voor vrouwen die geen tijd hebben voor meerdere stappen met verschillende accessoires. Aan de andere kant is het mogelijk dat producten met mascara-achtige borsteltjes je wimpers niet op de gewenste manier krullen. 

Hoe voer je stap voor stap een wimperlift en laminatie uit en hoe lang duurt de behandeling?

Als je een set voor het thuis aanbrengen van wimpers koopt, worden de meeste producten geleverd met een gebruiksaanwijzing. Toch is het de moeite waard om een idee te krijgen van hoe de hele behandeling er thuis uitziet voordat je een set koopt. Ondanks de lage moeilijkheidsgraad is het misschien niet voor elke vrouw even eenvoudig.

Voordat je begint met het lamineren, is het belangrijk om de wimpers schoon te maken en te wassen, zodat je het product meteen goed op de wimpers vasthoudt. Doe dit met een olievrije oplossing of een speciale shampoo voor wimpers en wenkbrauwen. Breng de wimpers vervolgens in vorm met siliconen staafjes, die in de meeste sets worden meegeleverd. Als ze te breed zijn, knip ze dan bij zodat ze perfect op het ooglid passen. Je moet een dun laagje lijm aanbrengen op het onderste gedeelte, dat de wimpers zal raken. Kam vervolgens de wimpers op het staafje en scheid ze voorzichtig.

Nu is het tijd om de wimpers te liften. Na het aanbrengen van het product en het rustig wachten, worden de wimpers geneutraliseerd gewassen. Hetzelfde proces wordt toegepast op alle producten in de set. 

Bij het aanbrengen van elke formule is het belangrijk om de instructies van de fabrikant goed op te volgen. Alleen dan ben je zeker dat na de wimperlift de effecten zo langdurig en spectaculair zijn als het merk dat de set levert, beweert. Nadat je het laatste product voorzichtig hebt afgespoeld, hoef je alleen nog maar de siliconen staafjes van de oogleden te verwijderen. Zo kun je de wimperlift kit gemakkelijk thuis gebruiken en je look transformeren.

Hoe lang duurt het lamineren van wimpers in deze omstandigheden? Dit hangt af van de geselecteerde set. Normaal duurt dit enkele minuten tot een uur. De eerste behandeling kan altijd iets langer duren, maar als je eenmaal meer ervaring hebt, kan je alles vlotter uitvoeren. Wimpers liften en lamineren vereist een zekere mate van precisie en geduld, dus het is raadzaam om de gebruiksaanwijzing zorgvuldig te lezen en de tutorials te bekijken die online beschikbaar zijn.