Omhoog

Ervaar de kracht van wimpers liften en lamineren met de Nanolash Lift Kit!

Door Sophie
Nanolash Lift Kit

Dun, zwak en recht – zo zijn de wimpers van de meeste vrouwen. Helaas kunnen semipermanente wimperextensions ze nog meer verzwakken en overmatig gebruik van mascara zorgt voor overbelasting. Het is dus de moeite waard om te kiezen voor natuurlijke methoden om wimpers te verlengen. Eén daarvan is de Nanolash Lash Lift Kit – een set om wimpers te liften en lamineren voor thuisgebruik. Wat moet je erover weten?

Wimpers liften en lamineren – langere en herstelde wimpers in één

Het valt niet te ontkennen dat er eindeloos veel wimper behandelingen verkrijgbaar zijn in schoonheidssalons. Je kunt kiezen voor semipermanente extensions of kleuring met henna. Het liften en lamineren van wimpers wordt echter steeds populairder.

Deze behandeling maakt de wimpers langer, gekruld en dikker met natuurlijke producten die tegelijkertijd de wimpers weer opbouwen. Dit betekent dat gaten in hun structuur worden aangevuld, waardoor ze goed kunnen herstellen. Ondertussen worden speciale staafjes gebruikt om de wimpers vorm te geven en te krullen.

De behandeling zelf duurt niet zo lang, maar kan in een professioneel schoonheidssalon vrij duur zijn. Daarom kan je zeker overwegen om de Nanolash Lift Kit te kopen. Dit is een speciaal ontworpen set om thuis je wimpers te liften en zorgt ervoor dat je dezelfde resultaten kunt bereiken als in een schoonheidssalon.

Wimpers liften met een set van Nanolash

De Nanolash Lift Kit – wat zit er in deze set?

De Nanolash Lift Kit is een echte revolutie op de schoonheidsmarkt. Laten we om te beginnen vermelden dat het merk zelf beroemd is geworden vanwege zijn kwalitatief hoogstaande make-up, verzorging en styling van wimpers. Nu verrast het opnieuw met een lift kit voor wimpers die je gewoon thuis kunt gebruiken.

De set bestaat uit drie producten. Elk product is gelabeld met een nummer dat de volgorde van toepassing bepaalt. De set bevat 10 x 0,5 milliliter zakjes van elk product. Ze zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten zoals Abessijnse olie en druivenpitolie. Daardoor zijn ze volkomen veilig en herstellen ze doeltreffend de wimpers.

Daarnaast bevat de Nanolash kit om wimpers te liften en lamineren ook siliconen staafjes – 3 paar in 3 maten van S tot L. Je kunt de grootte aanpassen aan het type krul dat je wilt bereiken. Je krijgt ook een Lift Lash Glue om de staafjes vast te zetten en andere noodzakelijke accessoires.

Alle producten zijn van topkwaliteit. Bovendien is de Nanolash Lift Kit niet alleen ontworpen voor professionele wimperstylistes, maar ook voor gewone vrouwen die geen ervaring hebben met het lamineren van wimpers. Het lamineren en liften van wimpers kan hun conditie verbeteren zonder een kunstmatig effect en overbelasting.

Hoe lamineer je thuis je wimpers met de Nanolash kit?

De Nanolash Lash Lift Kit is heel gebruiksvriendelijk! Lees de gebruiksaanwijzing en reinig de wimpers voordat je de producten aanbrengt. Dan is het enige wat je hoeft te doen:

  • Kies de grootte van de siliconen staafjes en plaats ze met de bijgeleverde lijm op het ooglid;
  • Breng de producten één voor één aan volgens de labels – laat vervolgens elk product ongeveer 7-10 minuten op de wimpers zitten;
  • Het vorige product moet worden verwijderd voordat het volgende wordt aangebracht.

Aan het einde is het voldoende om de wimpers af te vegen, te kammen en de siliconen staafjes te verwijderen. Het effect van de wimpers te liften en lamineren is onmiddellijk zichtbaar. Je kunt je wimperkruller vergeten – je hebt zelfs niet meer nodig.

Wimpers liften en lamineren

Wimpers liften met een set van Nanolash – samenvatting

Door voor de Nanolash Lift Kit te kiezen, investeer je niet alleen in een kwaliteitsproduct, maar ook in de perfecte look van je wimpers. In enkele minuten zien de wimpers er aanzienlijk langer, dikker en veel frisser uit. Bovendien hoef je de deur niet eens uit. De hele behandeling kan veilig thuis worden uitgevoerd en je hoeft daarna geen wimperkruller meer te gebruiken.

Het is de moeite waard om uit te proberen en alle voordelen te ontdekken. De Nanolash Lift Kit krijgt positieve online reviews. Daarom kun je deze kit met een gerust hart een uitstekend product noemen.