Omhoog

Kies voor de DIY Eyelash Extensions van Nanolash!

Door Sophie

Elke vrouw droomt van een verleidelijke blik. Helaas kan niet elke vrouw dit effect met natuurlijke wimpers bereiken omdat ze vaak zwak zijn en uitvallen of breken. Natuurlijke wimpers zijn normaal gesproken zwak en dun. Tegenwoordig kan elke vrouw echter wimperextensions krijgen zonder hulp van een schoonheidsspecialist, dankzij de DIY Eyelash Extensions!

diy wimperextensions

Is het mogelijk om thuis wimperextensions aan te brengen?

De meeste vrouwen bezoeken een schoonheidsspecialist voor semipermanente wimper extensions. De behandeling duurt 2 tot 3 uur en de wimpers blijven 2-3 weken zitten. Deze methode is echter niet perfect.

Wimperlijm en nepwimpers zijn vaak te zwaar waardoor ze een negatieve invloed hebben op de natuurlijke wimpers. Na een aantal jaar semipermanente wimperextensions te hebben gedragen worden de wimpers zwak en kunnen ze uitvallen.

Semipermanente wimper extensions zijn niet voor elke vrouw de oplossing. Niet iedereen is enthousiast over de langdurige resultaten die niet aangepast of verwijderd kunnen worden als ze dat willen.

In dit geval kunnen de cluster wimpers van Nanolash (DIY Eyelash Extensions) de oplossing zijn! Deze wimpers zijn ontwikkeld voor DIY gebruik en kunnen binnen 10 minuten thuis aangebracht worden.

nanolash DIY eyelash Extensions

DIY Eyelash Extensions – ontdek dit premium product!

De DIY Eyelash Extensions is een premium product. Het merk Nanolash heeft veel moeite gedaan om te voldoen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende vrouwen. De kant-en-klare wimper clusters voor DIY gebruik zijn er in twee varianten:

 • Een losse doos: bevat 36 cluster wimpers, in 8 verschillende stylen en 3 lengtes (10, 12, 14 mm);
 • Een complete wimper extensions kit: naast de wipmers bevat deze ook extra accessoires, zoals een bonder, een sealer, een remover en een wimper applicator tool van Nanolash.

De fabrikant verzekert ons dat je geen ervaring hoeft te hebben om de cluster wimpers te kunnen gebruiken. Het aanbrengen van de wimpers zelf duurt slechts 10 minuten en de wimpers blijven tot 5 dagen zitten.

Hoe breng je DIY Lash Extensions aan?

DIY Lash Extensions kunnen probleemloos gebruikt worden, dankzij de hoge kwaliteit van het product. Het product is ontwikkeld voor thuis gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is:

 • Een dunne laag bonder aanbrengen en 30-60 seconden wachten tot het plakkerig wordt;
 • De kant-en-klare cluster wimpers onder de natuurlijke wimpers aanbrengen, ongeveer 1 mm van de wimperlijn af;
 • De wimpers licht tegen elkaar aan drukken;
 • De look coaten met de sealer om het plakkerige gevoel te verminderen.

Dankzij de diversiteit van DIY Eyelash Extensions kunnen vrouwen elke stijl creëren die ze willen. Met deze nepwimpers voor thuisgebruik creëer je Russian Volume of een natuurlijke volle look voor dagelijks gebruik.

wimper extensions

Cluster wimpers van Nanolash voor thuis gebruik: samenvatting

De kant-en-klare cluster wimpers voor DIY gebruik van Nanolash zijn een product met vele voordelen. Ze zijn speciaal dankzij hun:

 • Zachtheid
 • Diversiteit
 • Aanpasbaarheid op individuele behoeften
 • Eenvoudige gebruik binnen 10 minuten
 • Duurzaamheid tot 5 dagen lang

Het is de perfecte oplossing voor vrouwen die dromen van lange, dikke wimpers zonder hun huis te hoeven verlaten. Dankzij Nanolash hoef jij je geen zorgen meer te maken over het maken van afspraken bij de schoonheidssalon!

De DIY Lash Extensions kunnen door elke vrouw gebruikt worden. Het zijn de perfecte nepwimpers voor een bruiloft, werk of een spontane fotoshoot. Hiermee creëer je binnen een paar minuten een aantrekkelijke, gepassioneerde blik.