Omhoog

Welke wenkbrauwpen moet jij kiezen? Ontmoet 5 toppers! [RANGLIJST]

Door Sophie

Heb je wel eens gehoord van microblading? Dit is een vorm van permanente make-up die wordt aangebracht met behulp van een feathering-techniek. Niet iedereen zit echter op zo’n behandeling te wachten, dus zijn veel mensen op zoek naar minder invasieve oplossingen. Wenkbrauwpennen zijn de oplossing – deze producten zijn speciaal ontworpen om het microblading-effect na te bootsen.

Hoe kies je de beste wenkbrauwpen als er zoveel verschillende opties verkrijgbaar zijn? Om dit makkelijker te maken voor jou, hebben we een ranglijst samengesteld van de top 5 wenkbrauwpennen waarmee je een microblading-effect creëert.

TOP 5 BESTE WENKBRAUWPENNEN – ONZE RANGLIJST

Top #1 Nanobrow Microblading Pen

Formaat: 1ml

De Nanobrow pen is, naar onze mening, de beste verkrijgbare optie. Deze unieke en innovatieve wenkbrauwpen creëert in een handomdraai een microblading-effect. Zo ziet je make-up er in een flits spectaculair uit. De watervaste formule van de wenkbrauwpen glijdt soepel over de huid, om de wenkbrauwen te beschermen tegen schade en voor mooie, langhoudende make-up. Het vult open plekjes moeiteloos in en perfectioneert de wenkbrauwen tot in de kleinste details. Natuurlijk uitziende make-up ongeacht de weersomstandigheden! Deze wenkbrauwpen kan erg dunne lijntjes trekken die echte haartjes nabootsen. De applicator is geïnspireerd op de microblading-techniek en camoufleert imperfecties moeiteloos voor een driedimensionaal make-upeffect. De speciale Nanobrow pen benadrukt de haartjes en maakt de wenkbrauwen voller. Met dank aan de intense, langhoudende pigmenten hoef je niet meer elke 5 minuten naar de spiegel te rennen. Deze nauwkeurige wenkbrauwpen is z’n prijs absoluut waard!

Top #2 Diego dalla Palma Microblading Eyebrow Pen

Formaat: 0,5ml

Deze wenkbrauwpen is ontworpen met elke vrouw in gedachten. Hij geeft een microblading-effect zonder dat je extra moeite in je dagelijke make-up hoeft te steken. Met deze wenkbrauwpen benadruk je de natuurlijke schoonheid van je wenkbrauwen en redefinieer je hun vorm. De speciaal ontworpen applicator trekt ultrafijne, delicate lijntjes die echte haartjes nabootsen, en creëert tegelijkertijd een driedimensionaal make-upeffect. Dit is het ideale product om dunne of bijna onzichtbare wenkbrauwen in te vullen. Voor perfecte en natuurlijk uitziende wenkbrauwen houd je de pen schuin bij het aanbrengen. Begin in het midden van de wenkbrauw en werk naar de buitenkant door het puntje zachtjes tegen de huid te drukken. Voor een intenser effect herhaal je dit proces.

Top #3 Mac, Shape & Shade Brow Tint

Formaat: 0,95ml

Een veelzijdige en innovatieve wenkbrauwpen die de wenkbrauwen in een handomdraai definieert, voor een natuurlijk en driedimensionaal effect. Dit product voor professionele wenkbrauwstyling is verkrijgbaar in een aantal neutrale en subtiele tinten. We zijn er zeker van dat je er geen moeite mee gaat hebben om de juiste optie voor jou te vinden. De applicator van deze wenkbrauwpen is dubbelzijdig: één kant bevat een vloeibare liner die de wenkbrauwen invult met prachtige kleur en het makkelijk maakt om dekking op te bouwen, terwijl de andere kant een comfortabel sponsje is waarmee je definitie aanbrengt voor het meest natuurlijke resultaat. Deze wenkbrauwpen is watervast, dus je hoeft je er geen zorgen om te maken dat de mooie make-up waar je zoveel moeite voor hebt gedaan gedurende de dag uitloopt. Mac, Shape & Shade Brow Tint vlekt niet, is erg langhoudend en geeft de wenkbrauwen in een oogwenk de perfecte vorm.

Top #4 Milk Makeup Kush Triple Brow Pen

Formaat: 1ml

Deze wenbrauwpen verrast je gegarandeerd. De applicator is drievoudig en gebogen, om elk open plekje in de wenkbrauwen in een handomdraai in te vullen. Accentueer snel en gemakkelijk je natuurlijke wenkbrauwvorm en vul ze gemakkelijk in met een prachtige kleur. De Milk Makeup wenkbrauwpen is vrij gepigmenteerd, en het is mogelijk om de dekking en kleurintensiteit ervan op te bouwen totdat jij tevreden bent. De watervaste, langhoudende formule blijft de hele dag zitten – zo kun je 24 uur lang zeker zijn van perfecte make-up. Deze wenkbrauwpen is een combinatie van wenkbrauwverzorging en -styling in één, want de formule bevat hennepolie, zonnebloemolie en Aloë vera. Deze ingrediënten hydrateren de gevoelige huid rond de wenkbrauwen. De wenkbrauwpen is vegan en bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong.

Top #5 Benefit Cosmetics Brow Microfilling Pen

Formaat: 0,77ml

Een wenkbrauwpen geïnspireerd op de microblading techniek. Deze pen vult je wenkbrauwen met een prachtige, natuurlijke kleur voor een 24-uur durend microblading-effect. De unieke Microfilling Pen garandeert de hele dag lang natuurlijk uitziende, perfect gevormde wenkbrauwen. De drievoudige applicator tekent drie ultradunne lijntjes, die echte wenkbrauwhaartjes nabootsen, tegelijk. Deze wenkbrauwpen wordt gewaardeerd om z’n watervaste en niet-vlekkende formule, en is wereldwijd populair geworden. Hij is nauwkeurig, erg langhoudend en makkelijk in het gebruik, ideaal voor alle soorten wenkbrauwen. Geniet van een driedimensionaal en glanzend effect. De Benefit Cosmetics wenkbrauwpen is een fantastische optie voor elke make-upfan die graag mooie looks creëert.