Omhoog

Micellaire shampoo met keratine van Nanoil: de beste reiniging voor jouw haar!

Door Sophie

Micellen en keratine: wist jij dat dit duo het haar verzorgt en het uiterlijk als geen ander verbetert? Deze bestanddelen, passend in het patroon van zorgvuldig ontworpen haarverzorgingsproducten, vormen een shampoo van hoge kwaliteit die jou helpt bij het verzorgen van de lokken tijdens het wassen. Je kunt inderdaad het haar al repareren tijdens het wassen. Gebruik de unieke micellaire shampoo met keratine van Nanoil. Lees hier hoe het werkt en waarom het zo goed is.

beste micellaire shampoo met keratine Nanoil

Micellaire shampoo van Nanoil: wat is het?

Het haar behandelen met micellen is een nieuwe trend. Dit is de enige juiste oplossing voor het haar waarmee je effectief reinigt en verzorgt zonder irritaties op de hoofdhuid te veroorzaken. De shampoo is zo effectief vanwege de kleine ronde micellen: ze absorberen onzuiverheden en viezigheid van het haar en de hoofdhuid. Ook bevat de shampoo van Nanoil keratine en lichte castorolie (gehydrolyseerd). Beide ingrediënten verzorgen het haar zonder het te verzwaren.

micellaire shampoo met keratine Nanoil

Hoe werken de micellen in de shampoo van Nanoil?

 • Reinigen de hoofdhuid en het haar diep.
 • Veroorzaken geen irritaties.
 • Vangen alle soorten viezigheid op.
 • Kalmeren en verlichten de hoofdhuid.
 • Behandelen ontstekingen en irritaties.
 • Creëren volume vanaf de wortels.
 • Repareert beschadigingen.

Hoe werkt keratine in de shampoo van Nanoil?

 • Versterkt de haarschacht.
 • Geeft het haar body.
 • Vult gaatjes op.
 • Voorkomt beschadiging van het haar.
 • Geeft volume en glans.

Keratine shampoo van Nanoil: voordelen

De micellaire shampoo van Nanoil met vloeibare keratine is één van de beste haarproducten die je kunt hebben! De formule bevat lichte gehydrolyseerde castorolie. Castorolie laat het haar glanzen en maakt het sterker. Bovendien intensiveert castorolie de haarkleur en behandelt excessief haaruitval, wat normaal is na het wassen.

Na eenmaal gebruik voel je al hoe geweldig de effecten van de Keratin Micellar Shampoo van Nanoil zijn. Tijdens het wassen gaan de haarschubben open staan waardoor de keratine makkelijk het haar intrekt. Het herstelt beschadigingen en geeft elke lok meer body.

Het effect van regelmatig gebruik van de Keratin Micellar Shampoo van Nanoil is fantastisch, sterk en mooi haar. De lokken komen snel in goede gezondheid en zien er prachtig uit.

Hoe gebruik je micellaire shampoo?

Het goede nieuws is dat elke micellaire shampoo op dezelfde manier te gebruiken is als normale shampoo. Doe een kleine hoeveelheid shampoo op je hand, meng het met water en verspreidt het over de hoofdhuid. Focus op de hoofdhuid en de wortels van het haar. De lengte van het haar wordt gereinigd als het schuim naar beneden loopt.

Micellaire shampoo met keratine van Nanoil: ervaringen

Deze shampoo is één van de best reinigende shampoos. Dit wordt bevestigd door duizenden positieve reviews en beoordelingen. De Keratin Micellar Shampoo van Nanoil wordt gezien als de openbaring van dit jaar. Het is geen wonder dat veel kappers deze shampoo aanbevelen bij klanten. Wacht niet langer, ervaar de effecten van deze perfecte behandeling zelf!

Geeft de effecten een boost!

Wil jij jouw haar volledig repareren en het WOW-effect krijgen?

Gebruik dan de volledige lijn met keratine van Nanoil: het haarmasker en de conditioner met keratine.

Bezoek nanoil.nl om alle haarproducten met keratine van Nanoil te bekijken.