Omhoog

Spectaculair haar kleuren met ColorCuts Highlighting Foam Strips

Door Sophie

Een ervaren crew en professionele apparatuur zijn de basis voor prachtig geverfde haren. Het merk Maltese ColorCuts heeft thermische foam strips ontwikkeld voor multi-tonaal kleuren: de Highlighting Foam Strips. Deze unieke gadget helpt je binnen no-time de beste kleurbehandeling uit te voeren en tegelijkertijd voor de omgeving te zorgen.

herbruikbare wraps voor haar kleuren

Deze praktische accessoire stroomlijnt het kleuren, maakt het sneller en nauwkeuriger. De Highlighting Foam Strips bieden ultieme esthetiek, comfort en hygiëne. Het gerenommeerde merk heeft de foam strips gecreëerd om het afzichtelijke aluminiumfolie te vervangen. Het folie is verantwoordelijk voor zoveel kleurbehandelingen die verkeerd zijn gegaan.

ColorCuts garandeert maximale veiligheid. De lucht kan vrijelijk tussen de lagen circuleren dus het haar kan ademen en raakt niet oververhit. Dit minimaliseert het risico op schade en versnelt het kleurproces. De kleurproducten in combinatie met aluminiumfolie zorgen voor verbrand haar, de verkeerde kleur, beschadiging en irritatie aan de hoofdhuid. De unieke, thermische en lichtgewicht Highlighting Foam Strips voorkomen dit.

ColorCuts foam strips voor multi-tonaal kleuren

De polystyreen foam strips van topkwaliteit zijn voor multi-tonaal kleuren. Ze zijn een sensatie in de kapperswereld. Deze bestseller biedt moderne oplossingen gecombineerd met ecologie en is een favoriet onder professionals. De strips zijn gecreëerd van 80% gerecycled materiaal en tot 3 keer toe te wassen in de wasmachine.

De strips hebben een afmeting van 10×30,5 cm en kunnen geknipt of gevouwen worden om geschikt te zijn voor elke haarlengte. Ze gaan tot 800 keer mee, wat een grote besparing is voor jouw kapsalon. Deze omgevingsvriendelijke foam strips zijn recyclebaar.

Highlighting Foam Strips ColorCuts – eigenschappen

  • Snel en comfortabel aanbrengen haarverf.
  • Minimaal risico op beschadiging van het haar.
  • Flexibel, semi-transparant materiaal.
  • 100% controle over het kleurproces.
  • Eenvoudig bijwerken.
  • Verschillende kleuren helpen je onderscheid te maken tussen de gebruikte kleuren verf.
  • Geschikt voor elke kleurtechniek.
  • Herbruikbaar en biologisch afbreekbaar.
  • Comfortabel voor cliënten en een eyecatcher.
  • De behandeling duurt maar half zo lang.

Deze unieke strips bieden een moderne en praktische oplossing voor jouw kapsalon. Je kunt ze meerdere keren gebruiken, wassen in de wasmachine en ze blijven hun kwaliteit behouden. Neem afscheid van het scheurende aluminiumfolie dat het haar van je cliënten beschadigt. Bied comfort en esthetiek tijdens het kleuren.

Het lichtgewicht en flexibele materiaal biedt volledige controle over het kleurproces en een kortere duur van de behandeling. Je cliënten hoeven niet meer ongeduldig uren te wachten op een stoel. Het polystyreen schuim minimaliseert het risico op schade, trekt niet aan het haar en beschadigt de huid niet.

Neem de volledige controle over elke stap van het kleurproces met de thermische Highlighting Foam Strips van ColorCuts! Kies voor innovatie en ecologie voor jouw haarsalon! Ga voor praktische oplossingen die de workflow van je hele staf stroomlijnen en behandel meer cliënten op een dag.

Voor meer informatie over ColorCuts-producten, ga naar de website colorcuts.mt

ColorCuts herbruikbare wraps voor haar kleuren