Omhoog

Nanoil – de magie van eenvoud bij effectieve haarverzorging

Door Sophie

We gaan graag terug naar de wortel van het probleem. Wij zijn ons bewust van de goede kanten van natuurlijke schoonheidsverzorging. Vooral tegenwoordig, wanneer we worden overspoeld met synthetische en chemische producten. De natuur is krachtig. Het is tijd om terug te komen op wat het beste voor ons is. Nanoil is een haarbehandeling in drie uitvoeringen. Het is uitsluitend gebaseerd op natuurlijke, met zorg geselecteerde plantaardige oliën en ingrediënten die een ideale uitwerking hebben op menselijk haar.

Nanoil - de magie van eenvoud bij effectieve haarverzorging

Wat weet jij over je haar?

De meeste mensen weten waarschijnlijk niet veel over de haarstructuur. We weten dat er een haarzakje is, dat haar lang is en verzorging vereist. Bravo… maar dat is niet alles. Menselijk haar bestaat uit een wortel (zakje in de follikel) en een steel. De steel is gemaakt van merg dat is bedekt met de cortex en wordt beschermd door een paar lagen van de cuticulaschubben. Deze cuticula zijn de sleutel voor haarverzorging omdat we voedende stoffen moeten kiezen afhankelijk van de staat.

Grappig weetje: Het zakje is het enige levende gedeelte van het haar. De rest leeft niet.

NANOIL – DRIE GOED DOORDACHTE FORMULES

Effectieve haarverzorging is hetgeen dat is ontworpen door Nanoil – natuurlijk en geschikt voor onze haarstructuur. Het is de enige oliebehandeling van zijn soort beschikbaar op de markt.

 1. Wanneer cuticula zich vastklampen aan de steel, is het haar stijl. Voedingsstoffen en middelen in de stylingproducten kunnen het haar niet penetreren. Zij blijven achter op het haaroppervlak, bezwaren het haar en maken het vetter. Nanoil voor laag poreus haar is de ideale samenstelling van oliën. Ze zijn gemaakt van kleine deeltjes die precies de zakjes in kunnen. Zelfs als zij op het haaroppervlak achterblijven, is er geen overbelasting.
 2. Wanneer de cuticula omhoog gaan staan, verliest het haar zijn vitaliteit. Het kan gemakkelijk uitdrogen, dof en broos worden. De meeste producten richten zich op het verzachten van het ruwe haaroppervlak met siliconen welke de lokken bezwaren en de absorptie van voedingsstoffen voorkomen. Nanoil voor medium poreus haar is de combinatie van de beste natuurlijke oliën die zijn gemaakt van deeltjes van medium-grootte. Zij penetreren het haar, voeden het en sluiten het af.
 3. Drastisch openstaande cuticula vereisen onmiddellijke aandacht. Dit type haar is beschadigd, absorbeert en verliest vocht snel. Het is zwak en ziet er verschrikkelijk uit. Haarverzorging moet ook in dit geval goed doordacht zijn. Nanoil voor hoog poreus haar garandeert diep herstel. Dankzij de oliën met tal van omega-3- en omega-6-vetzuren is het in staat om schade te herstellen.

NANOIL – INGREDIËNTEN IDEAAL VOOR HAAR

Haarverzorging moet ideaal passen bij de haarstructuur. Anders zal het alleen het probleem maskeren in plaats van de haarconditie te verbeteren. Welke plantaardige oliën zitten er in de drie haarbehandelingen? De beste, met zorg geselecteerde en gecombineerd in perfecte proporties.

Nanoil voor laag poreus haar (moeilijk te stylen, heeft bescherming nodig) bevat: cederolie, kokosolie, arganolie, wonderolie, sheaboter, maracuja-olie, babassu-olie, monoi-olie, cupuacu-boter, vitamine A en panthenol. Nanoil voor hoog poreus haar (vernietigd, gespleten, droog, dof en broos) omvat: amandelolie, arganolie, teunisbloemolie, avocado-olie, maracuja-olie, katoenzaadole, lanoline, panthenol, zijde en keratine. Nanoil voor medium poreus haar (de conditie is noch erg goed noch erg slecht) combineert: macadamia-oil, arganolie, marula-olie, jojoba-olie, maracuja-olie, kokosolie, vitamine A en zijde.

De werking van natuurlijke oliën wordt versterkt door enkele aanvullende stoffen. Elk van de drie uitvoeringen van Nanoil haarolie bevat kerastim voor anti-haaruitval, haargroei-stimulerend baicapil, uv-filter voor bescherming tegen schadelijk zonlicht en vitamine E – een natuurlijke antioxidant.

NANOIL – GEWELDIG MULTITASKEN

Er is nog meer dan de 3 uitvoeringen van Nanoil gemeen hebben. De oliën danken talloze waardevolle eigenschappen aan de magische kracht van natuurlijke plantenstoffen. Als gevolg hiervan werken de oliën van Nanoil:

 • op het haaroppervlak, versterken zij de natuurlijke beschermlaag, verzachten ze, boosten ze glans, geven zij elasticiteit, werken ze als verzachtende middelen welke vocht vasthouden en zachtheid bieden;
 • in het haar, versterken de keratinestructuur, voeden, bieden juiste niveaus van vocht, herstellen en herbouwen intercellulair cement;
 • in de hoofdhuid, zij regelen het werk van talgklieren, balanceren pH, verminderen irritatie, hebben anti-onstekings- en anti-seborrhoeische eigenschappen, zorgen ervoor dat het haar niet vettig wordt.

NANOIL – ONBEPERKTE METHODEN VOOR AANBRENGEN

Nanoil is een product dat effect garandeert indien regelmatig gebruikt. Bijvoorbeeld, je kunt je haar oliën wanneer je het wast. Er is geen aangegeven tijd voor behandeling, wat zeker een voordeel is. We hoeven het haar niet te wassen om de olie aan te brengen. We passen het aanbrengen van Nanoil aan aan onze schoonheidsroutine.

Hoe gebruik je Nanoil-haarolie?

Het is een innovatieve aanpak voor haarverzorging met oliën. We moeten meestal precieze aanwijzingen opvolgen die door de fabrikant zijn opgesteld om te genieten van de gewenste resultaten. Vergelijkbaar met het gebruik van alle natuurlijke haaroliën, is de manier van gebruik van Nanoil aan jou. Het is vrij van schadelijke stoffen en dus geschikt voor haar en hoofdhuid. We kunnen het inwrijven in nat haar/hoofdhuid; een oliespray maken gedurende de dag; een haaroliebehandeling uitvoeren; het toevoegen aan andere producten om de werking ervan te verbeteren. Het kan ook worden gebruikt voor sauna-haarverzorging. Instructies voor gebruik van Nanoil kunnen worden samengevat met twee woorden – vrije keuze.

13 Reacties“Nanoil – de magie van eenvoud bij effectieve haarverzorging”

 1. Carol

  Ik reikte naar deze olie toen mijn haar op hooi leek en als er niets was, hielp helemaal niets. Eerst gebruikte ik de versie voor haar met een hoge porositeit omdat ik door het rechttrekken dagelijks zeer beschadigd haar had en ik erin geslaagd was de porositeit te verminderen. Op dit moment gebruik ik de versie voor medium poreus haar en ik kan niet zonder deze olie. Het verbetert highlights mooier, het haar is elastischer en veel gemakkelijker te stylen.

  Beantwoorden
 2. Amys

  Het is de eerste keer dat ik over deze olie hoor, ik moet het proberen 🙂

  Beantwoorden
 3. luie dag

  Al meer dan 2 weken heb ik olie gebruikt voor haar met hoge porositeit en nu gebruik ik het 4 keer per week omdat ik zwaar beschadigd haar heb. Al na de eerste twee olies was het verschil dat het haar niet zo droog was, zelfs na het gebruik van de föhn. Ik houd de olie de hele nacht in mijn haar en ik was hem ’s morgens, het haar is erg zacht en zacht 🙂

  Beantwoorden
 4. Ingrid

  Ik heb ook droog en beschadigd haar (door dagelijks te straightenen) en ik moet deze haarolmethode bekijken. Ik vraag me af of deze Nanoil me zou helpen 🙂

  Beantwoorden
 5. Super meid

  Ik heb een hele fles gebruikt voor een hoge porositeit en de verandering naar plus is natuurlijk enorm! Ik verlaagde de porositeit door deze olie en gebruik nu medium-poreus. Een briljant product! <3

  Beantwoorden
 6. Noemi

  Van alle haarverzorgingsproducten zijn natuurlijke oliën het meest effectief

  Beantwoorden
 7. Camille

  Sinds ik haar haar heb ontdekt, werd ik er gek van. Ik heb bijna alle beschikbare oliën getest en kreeg eindelijk nanoil. Ik denk dat ik er langer bij zal blijven omdat ik het meest blij ben met de effecten! echt goed geselecteerde oliën! Ik raad het grondig aan!

  Beantwoorden
 8. katya123

  Het doet wonderen op mijn haar! het maakt het niet zwaar, het maakt het niet vet. Het is jammer dat het alleen online beschikbaar is.

  Beantwoorden
 9. zonneschijn

  Voor mij lijkt het te zwaar, want na de toepassing mist het haar volume en ligt het plat, hoewel het erg dun is

  Beantwoorden
  • Ann Kane

   Het gebeurt soms wanneer u te veel producten aanbrengt of het kan ook afhankelijk zijn van de manier van oliën. Als u altijd olie op uw gewassen haar toepast, controleer dan hoe het werkt als u het vóór het wassen toepast, of probeer een andere versie van nanoil omdat u de porositeit eenvoudig verkeerd hebt geïdentificeerd en niet gebruikt wat u nodig hebt?

   Beantwoorden
 10. Keri30

  Een zeer mooie cosmetica waardoor het haar er beter uitziet. Het enige nadeel is de beschikbaarheid – je kunt het alleen via het internet kopen

  Beantwoorden
  • Mia

   Ik koop nog steeds alle cosmetica via de Inernet, dus voor mij is het geen probleem. Het nadeel kan de prijs zijn, maar ik weet hoe sensationeel het werkt, dus ik klaag niet over de prijs. Bovendien zei je dat het een zeer efficiënt product is dat lang zal meegaan, zodat je op de een of andere manier zo’n uitgave kunt overleven 🙂

   Beantwoorden
 11. stella_st

  Het is de eerste keer dat ik over deze olie lees. Tot nu toe heb ik arganolie en kokosolie gebruikt

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *