Omhoog

Correctie met kleurrijke valse wimpers

Door Sophie

Valse wimpers worden steeds populairder bij vrouwen van alle leeftijden. Dankzij de rijke keuze kunnen ze ofwel kunnen je ogen groter laten lijken of ze kunnen een leuk make-up element creëren. In de afgelopen jaren zijn ze langzaam uitgegroeid tot een fundamenteel schoonheidshulpmiddel.

Correctie met kleurrijke valse wimpers

Valse wimpers – praktische informatie

Valse wimpers moeten de dag voor het evenement (Oudejaarsavond, huwelijk, prom) en slechts door een gekwalificeerde schoonheidsspecialiste worden aangebracht. Breng de wimpers niet zelf aan, omdat het resultaat kan tegenvallen.

Hoe kunnen valse wimpers worden aangebracht en eraf worden gehaald?

De ogen moeten volkomen schoon en droog zijn. Je kunt eerst je wimpers kammen met een mascaraborstel, maar dan zul je moeten wachten tot de mascara volledig opgedroogd is alvorens de valse wimpers aan te brengen. Valse wimpers koop je in een standaardbreedte dus is het belangrijk om je ogen op te meten en ze in de juiste lengte te knippen. De speciale lijm die meestal wordt meegeleverd met de verpakking moet worden aangebracht op de wimperlijn. De schoonheidsspecialiste moet wachten totdat de lijm de juiste dikte heeft en direct met behulp van een pincet de extensions aanbrengen aan de onderkant van de wimpers. Maak je geen zorgen als de lijm wit en zichtbaar is, binnen een minuut zal het transparant worden. Probeer niet te knipperen tot de lijm droog is en houdt de valse wimpers vast. Voor een natuurlijker uiterlijk, is het raadzaam om alle wimpers te bedekken met een dunne laag van dezelfde mascara, die al eerder werd gebruikt.

De 1:1 applicatie ziet er heel anders uit. De schoonheidsspecialist dipt één valse wimper in de lijm en plakt ze aan de onderkant van de natuurlijke wimpers. Deze methode is tijdrovend, maar meer natuurlijk en duurzaam. Als je de valse wimpers of wimper extensions eraf wilt halen, moet je de schoonheidssalon opnieuw bezoeken. De schoonheidsspecialiste zal een speciale reiniger aanbrengen die de lijm oplost zonder dat deze agressief is voor de gevoelige huid rondom de ogen. De wimper extensions moeten ook altijd worden verwijderd door een gekwalificeerde schoonheidsspecialiste, omdat je bij het verwijderen van de extensies ook je natuurlijke wimpers kunt verwijderen. Als je geen tijd hebt voor een bezoek aan de schoonheidssalon, dan kun je je geld investeren in een goed wimperserum zoals Nanolash. In slechts vier weken zullen je wimpers veel langer en beduidend voller zijn. Nanolash is het enige serum op de markt die de wimpers veel donkerder zal maken voordat de behandeling is afgelopen. De applicatie is zeer eenvoudig en snel. Breng een klein beetje van het serum met behulp van een speciale, kleine borstel aan direct op de wimperlijn. Het is belangrijk dat Nanolash systematisch elke avond, idealiter voor het naar bed gaan wordt aangebracht. Zorg ervoor dat je huid vrij is van make-up en crème. De natuurlijke bestanddelen, vitaminen en mineralen versterken de wimper follikels en daardoor groeien de wimpers veel langer en voller.

Kleurrijke valse wimpers

Steeds meer vrouwen zijn op zoek naar een alternatief voor de klassieke zwarte valse wimpers. De producenten maken sets van wimpers in verschillende lengtes, diktes, vormen en kleuren. Nu kan oogmake-up je stemming compleet maken. De meest populaire kleurrijke, valse, wimpers komen in paars, groen, rood en goud. Als je niet kunt kiezen kun je kiezen voor ombre wimpers (twee verschillende kleuren). Als je wimpers niet vol genoeg zijn en je bent ontevreden met je zwarte valse wimpers dan kun je nu speciale sets vinden die 80% zwart zijn, maar een aantal wimpers hebben in verschillende kleuren. Als je ogen groen zijn en je kiest voor een set met een paar paarse wimpers, zullen je ogen goed opvallen. Voor speciale gelegenheden zoals carnaval, kun je kiezen voor wimpers met kleine kleurrijke veren.

Corrigerende valse wimpers

Hoewel deze naam onplezierige gevoelens kan oproepen, valt er niets te vrezen. Dankzij de juiste set van valse wimpers, kunnen we de vorm van ons oog volledig veranderen. Daarnaast kunnen we een hangend ooglid of ogen die te breed of te smal zijn verbergen of minimaliseren. Als je ogen klein zijn en je zou ze groter willen laten lijken kun je speciale valse wimpers gebruiken met de juiste krul en vorm. Wees niet bang om te experimenteren met valse wimpers. Als je wat advies nodig hebt, kun je altijd een bezoekje brengen aan de plaatselijke schoonheidsspecialiste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *