Omhoog

Wordt net als Benjamin Button – hoe je jonger kunt worden

Door Sophie

Elke vrouw wil er geweldig en jong uitzien. De jaren gaan voorbij en niemand behalve Benjamin Button bedenkt hoe je de klok kunt terugdraaien om er jonger uit te zien. De esthetische geneeskunde heeft ook een paar ideeën over hoe je het lichaam in vorm kunt houden en zelfs hoe je er beter dan ooit kunt uitzien. Veel vrouwen voelen zich goed en ze willen hun uiterlijk aanpassen aan hun innerlijke stemming. Blijf lezen om erachter te komen wat je kunt doen om je uiterlijk te verbeteren.

Bruine verouderingsvlekken

Je kunt het verouderingsproces keren door het wegwerken van rimpels en fijne lijntjes. Er is ook een nieuwe manier om de verouderingsvlekken op de handen te verminderen. De meeste van deze huidproblemen kunnen met succes worden behandeld in cosmetische salons. De mimische rimpels worden zichtbaar als je begin 30 bent. De eerste schoonheidsbehandeling die wordt aanbevolen aan degenen die zich graag willen ontdoen van de verouderingsvlekjes is IPL.

IPL staat voor Intense Pulse Light een behandeling waar je waarschijnlijk wel van hebt gehoord. Al gedurende vele jaren wordt dit met succes gebruikt voor 3 dingen. Ten eerste voor de pigmentatie op het gezicht, schade door de zon of verouderingsvlekken. Ten tweede voor gezondheidsproblemen die kunnen worden behandeld met IPL zoals zichtbare, kleine bloedvaten. En als laatste het cosmetische probleem waarbij IPL kan helpen is het verwijderen van teveel haar.

Wat zo geweldig is aan IPL is dat het geen hersteltijd vereist en de patiënt kan doorgaan met haar dagelijkse activiteiten op het moment dat ze de kamer van de arts verlaat. Binnen een reeks van 3 behandelingen kunnen alle huidverkleuringen effectief worden behandeld. De procedure duurt niet lang, zodat het zelfs tijdens de lunchpauze kan worden uitgevoerd. Met deze methode verdwijnen alle huidverkleuringen voor jaren.

Losse huid

Een hangende of losse huid van de hals wordt vaak aangeduid als een kalkoen nek. Verslapping van de huid is een probleem waar veel vrouwen mee te maken hebben. Er is geen noodzaak meer om de hals met sjaals te bedekken. Probeer gezicht yoga om de huid weer opnieuw strak te maken.
De huid kan snel en effectief terugkeren naar zijn oorspronkelijke staat als je deze verstevigt. Er zijn vele speciale oefeningen die je zelf kunt doen in het comfort van je huis. Een voorbeeld van een eenvoudige yoga-oefening is dat je je wijsvingers op de zijkant van je luchtpijp zet. Dan beweeg je met je vingers op en neer tot de rand van je luchtpijp. Als je dit snel en stevig uitvoert zal het onderliggende weefsel van de hals sneller gaan doorbloeden, wat zal leiden tot versteviging van de spieren in de nek. Je huid zal worden aangescherpt en het zal je er jeugdiger uit laten zien.

Rimpels

Afgezien van het gebruik van de gezichtscrèmes en het doen van yoga, kun je ook een meer invasieve methode proberen voor het verminderen van rimpels. De PDO-lift, ook wel de draadlift genoemd, is een niet-chirurgische behandeling om het gezicht en de huid van de hals te liften. In deze procedure worden speciale draden geïmplanteerd onder de huid en aangesloten op de huid die vervolgens worden aangetrokken waardoor het sterke weefsel in het bovenste gedeelte van het gezicht, bijvoorbeeld het voorhoofd of achter de oren, strakker wordt.

Dankzij de draadlift zal het gezicht er fris en jeugdig uitzien. Rimpels en fijne lijntjes worden geminimaliseerd en hangende oogleden kunnen worden vastgezet door middel van de steeklift. De tekenen van veroudering kunnen worden vertraagd als de slappe huid wordt gelift. De behandeling vereist het aanbrengen van de steken met een dunne naald onder de vetlaag van het huidweefsel, wat het tot een minimale invasieve behandeling maakt. Het innovatieve van de draadbehandeling is dat nieuwe draden worden geabsorbeerd. Steken die in de huid wordt geplaatst ontbinden zich op natuurlijke wijze na 9-12 maanden. Het is niet de enige methode. Veel mensen besluiten ook om een ​​invasieve plastische chirurgie te ondergaan. Deze methode is echter riskant, onomkeerbaar en kan veel bijwerkingen veroorzaken.

Wist je dat een behandeling met rood licht ook bij je thuis kan worden uitgevoerd? Veel bedrijven kunnen hun klanten een klein draagbaar apparaat aanbieden dat rood licht uitzendt. Je zet het apparaat aan en drukt het op die gebieden van de huid die je wilt behandelen. Het rood licht verhoogt de bloedcirculatie in de huid en wat nog belangrijker is, is dat het niveau van collageen stijgt, waardoor lijntjes worden opgevuld. Als het systematisch wordt gebruikt, kan het rood licht de huid een jeugdigere uitstraling geven.

Meer anti-aging tips

1. Stop met roken

Vaak beseffen we niet hoe schadelijk roken kan zijn. Het brengt niet alleen schade aan aan je inwendige organen, maar je huid lijdt er ook onder. De huid is het grootste orgaan van je lichaam dat een beschermende rol heeft. Het is ook verantwoordelijk voor het beheer van warmte en ontgiften van het lichaam. Niemand hoeft ervan te worden overtuigd dat sigaretten smerig zijn. Het is bewezen dat vrouwen die roken 40% meer rimpels hebben dan vrouwen die niet roken. De veel voorkomende bijwerking veroorzaakt door roken zijn verticale lijnen rond de lippen die steeds dieper en dieper worden naarmate de tijd verstrijkt.

2. Wijzig je dieet

Te veel vet en suiker kan je huid erg uitdrogen. Als je jarenlang dit soort voedingsmiddelen eet, kunnen zelfs de beste gezichtscrèmes niet meer helpen. Vermijd bewerkte levensmiddelen en blijf weg van cafeïne. Neem vaker vers voedsel, zodat je huid goed kan worden gevoed van binnenuit. Je kunt het niveau van collageen en elastine eenvoudig verhogen door het eten van de juiste voeding. Eet voldoende groene bladgroenten. Eet voedsel dat rijk is aan omega-3 vetzuren zoals vis, lijnzaad en olijfolie. Voeg meer soja en avocado’s toe aan je dieet. Wees niet bang om meer fruit te eten. Het is beter om je favoriete chocoladereep te vermijden en in plaats daarvan heerlijke vruchten te eten, die veel voordelen hebben.

3. Drink meer water

De meeste artsen zeggen dat we permanent zijn uitgedroogd. Volgens wetenschappers, verwarren mensen dorst met honger. Wanneer we het gevoel hebben dat we honger hebben, zouden we een glas zuiver, gefilterd water moeten drinken. Als na 15 min het gevoel van honger blijft bestaan, dan kun je een maaltijd eten. Je zult er versteld van staan hoe vaak het gewoon dorst is. Het drinken van voldoende water zal niet alleen het uiterlijk van je huid veranderen maar zal ook je geest aanscherpen en je zult je optimistischer voelen. Het wordt aanbevolen om tenminste 8 glazen zuiver water per dag te drinken. Thee en koffie tellen niet mee.

4. Minimaliseer de blootstelling aan de zon

Zorg ervoor dat je altijd een beschermende crème gebruikt met een hoge SPF. Wanneer je op vakantie bent en in een hotel verblijft kun je ’s ochtends heel vroeg of in de late namiddag gaan zonnebaden wanneer de zon minder schade kan toebrengen aan je huid. Draag een hoed en een zonnebril. Waarom wil je rimpels die voorkomen hadden kunnen worden in de eerste plaats verminderen?

5. Doe oefeningen

Een korte workout van 20 minuten kan wonderen doen voor je huid, je stemming en je lichaam. Het bloed zal sneller gaan stromen en je huid zal meer zuurstof en voedingsstoffen binnenkrijgen. De spieren die de huid strakker maken zullen sterker worden. Je zult ook een groot verschil merken in de manier waarop je je voelt. Als je een enorme hoeveelheid serotonine hebt die wordt vrijgegeven in je bloed door het doen van oefeningen zal dit resulteren in een opbeurende stemming. Wie weet, kun je zelfs een paar pond verliezen.

6. Hydrateer je huid

Bijna elke vrouw van boven de 40 gebruikt een anti-rimpel crème. Niet veel van hen beseffen dat de huid scrubben al een enorm verschil kan maken in hun dagelijkse regime van gezichtsverzorging. Wanneer de huid schoon en vrij is van make-up sporen, kunnen er meer vitaminen en mineralen worden opgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *